Spesialist på gulvbelegg i Oslo og omegn

Byggbelegg Elvestad er din komplette samarbeidspartner innen gulvbelegg og tepper til kontor, institusjon og industri.

Ikon av gulv

Hva kan vi tilby?

Byggbelegg Elvestad leverer komplette gulvløsninger for bedrifter og næringsliv over hele Oslo og omegn. Vi er et gulventreprenørfirma med bred kompetanse innen kvalitetsløsninger for ditt gulv. Fra rimelige løsninger som får jobben gjort, til eksklusive, holdbare og slitesterke underlag for de mest krevende forhold, og alt imellom. Som kunde hos Byggebelegg Elvestad garanterer vi profesjonell hjelp til konkurransedyktige priser.

Ikon av hake

Effektiv respons

Vi jobber tett med arkitekter, eiendomsutviklere og entreprenører, og stiller gjerne som totalleverandør med et bredt kontaktnettverk av profesjonelle fagrelaterte samarbeidspartnere ved behov. Vi kan tilby rask og fast prising på komplett, ferdiglagt gulv. Dette inkluderer både sparkling, legging, dekking og polish.

Ikon av blyant og linjal

Service og tillit

Vi hos Byggebelegg Elvestad er lidenskapelig opptatt av tjenestene og kompetansen vi tilbyr våre kunder. Vi jobber hardt for at dette skal gjenspeiles i alle våre utførte prosjekter, uansett størrelse. Du får de beste rådene som gir deg et optimalt sluttresultat, og best økonomisk gevinst.

Vi bistår deg med de smarte valgene

Det er mange fallgruver å havne i både ved små og store prosjekt. Med riktig samarbeidspartner får du hjelpen og kompetansen du trenger for å unngå unødvendige og kostbare feil. Involver en spesialist i faget så tidlig som mulig, og vi vil bistå deg med det vi kan aller best.

Kontakt oss